full.am
  • am
  • en
  • ru
USD 477.54
EUR 531.69
RUB 7.63

ՆՈՐՈՒՅԹ ՀԱՅԱՍՏԱՆՈՒՄ ՇԱՔԱՐՈՎ ՀԻՎԱՆԴՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ...ՍՆՆԴԱՅԻՆ ՀԱՎԵԼՈՒՄ ԳԵՏՆԱԽՆՁՈՐԻՑ

  • Կենտրոն
  • 21/01/2020 13:26
  • Գործակալություն

Լրացուցիչ

ՆՈՐՈՒՅԹ ՉԷ ՈՐ ՏԱՐԻՆԵՐ Ի ՎԵՐ ԳԵՏՆԱԽՆՁՈՐԸ ՀԱՅՏՆԻ Է ԻՐ ՇԱՏ ՕԳՏԱԿԱՐ և ԲՈՒԺԻՉ ՀԱՏԿՈՒԹՅՈՒՆՆԵՐՈՎ:
077 495-595..099 990-118
ԱՌԱՋԱՐԻՆ ԱՆԳԱՄ ՀԱՅԱՍՏԱՆՈՒՄ և ՏԱՐԱԾԱՇՐՋԱՆՈՒՄ
ԱՐՏԱԴՐՎՈՒՄ Է ԳԵՏՆԱԽՆՁՈՐԻ ՍՆՆԴԱՅԻՆ ՀԱՎԵԼՈՒՄ ՀԱՏՈՒԿ ՇԱՔԱՐՈՎ և ՄԻ ՇԱՐՔ ՀԻՎԱՆԴՆԵՐԻ ՀԱՄԱՐ:
ՆՈՐՈՒՅԹԸ ԻՆՔԸ ՏԱԼԻՍ Է ԼԻԱՐԺԵՔ ԼՈՒԾՈՒՄ ՕԳՏԱԳՈՐԾՈՒՄԻՑ 1-2 ԱՄՍՎԱ ՄԵՋ
ԱՐՏԱԴՐԱՆՔԸ ԿՈՉՎՈՒՄ Է RALLY SUNROOT
ԱՐՏԱԴՐՎՈՒՄ Է ՀԱՅԱՍՏԱՆՈՒՄ
ֆեյսբուքյան էջ rallysunroot
Ի՞նչ է ինուլինը
Շերտերով կապված ֆրուկտոզայի մոլեկուլներից բաղկացած պոլիսաքարիտ (полисахарид) է:
Ինուլինը կա շատ բույսերի մեջ, բայց հատկապես գերակշռում է գետնախնձորի պալարների մեջ:
Բուսական բջիջները պահեստում են ինուլին: Երբ սննդարար նյութերը բավարար չեն, դրանք բաժանվում են ֆրուկտոզայի երկար շղթաների, որոնք օգտագործվում են էներգիա ստանալու համար:
Ինուլինի օգտակարությունը
Ինուլինը պատկանում է սննդային մանրաթելին, որը ճարպերի, սպիտակուցների ու ածխաջրերի հետ միասին կազմում է մարդու սննդի անբաժանելի մասը:
Գետնախնձորի կազմի մեջ մտնում են պեկտիններ, շաքարներ, հանքային աղեր, կալիումի, երկաթի ցինկի, սիլիցիումի, սպիտակուցներ, ամինաթթուներ և մեծ թվով վիտամիններ (B1, B2, B6, B12 և այլն):

Գետնախնձորը պարունակում է ինուլին, որը խիստ օգտակար է շաքարային դիաբետ ունեցող հիվանդների համար: Կատարվել են բազմաթիվ հետազոտություններ և պարզվել է, որ Գետնախնձորի պարբերաբար օգտագործումը երկար ժամանակաընթացքում իջեցնում է շաքարի մակարդակը արյան մեջ:

Գետնախնձորը դրական է ազդում մարդկանց մարսողական համակարգի վրա: Ինուլինը նպաստում է ստամոքսա-աղիքային տրակտի գործնեության ակտիվացմանը և տոքսիկ նյութերի դուրս բերմանը օրգանիզամից: Սննդի հետ միասին աղիներ են թափանցում բալաստ նյութեր, որոնց ինուլինը կապում և դուրս է բերում օրգանիզմից:

Գետնախնձոր օգտագործելիս օրգանիզմը դառնում է ավելի կայուն վարակների և վիրուսների նկատմամբ: Նրա օգտակար նյութերը թույլ չեն տալիս, որպեսզի օրգանիզմ ներթափանցեն հիվանդածին մանրէներ և պարազիտներ:

«ՌԱԼԼԻ» -ն /պրեբիոտիկ/ լավ սնունդ է աղիներում մանրէների աճի և բազմացման համար: Այն նպաստում է միայն օգտակար մանրէների զարգացմանը և ճնշում է ախտածին մանրէների աճը:
«ՌԱԼԼԻ-ի /գետնախնձոր/ կազմի մեջ մտնում են պեկտիններ, շաքարներ, հանքային աղեր
կալիումի, երկաթի ցինկի, սիլիցիումի, սպիտակուցներ, ամինաթթուներ և մեծ թվով վիտամիններ:
«ՌԱԼԼԻ» -ն պարունակում է ինուլին, որը խիստ օգտակար է շաքարային դիաբետ ունեցող հիվանդների համար: Կատարվել են բազմաթիվ հետազոտություններ և պարզվել է, որ «ՌԱԼԼԻ» -ի պարբերաբար օգտագործումը երկար ժամանակաընթացքում իջեցնում է շաքարի մակարդակը արյան մեջ:
«ՌԱԼԼԻ» -ն դրական է ազդում մարդկանց մարսողական համակարգի վրա: Ինուլինը նպաստում է ստամոքսա-աղիքային տրակտի գործնեության ակտիվացմանը և տոքսիկ նյութերի դուրս բերմանը օրգանիզամից: Սննդի հետ միասին աղիներ են թափանցում բալաստ նյութեր, որոնց ինուլինը կապում և դուրս է բերում օրգանիզմից:
«ՌԱԼԼԻ» - օգտագործելիս օրգանիզմը դառնում է ավելի կայուն վարակների և վիրուսների նկատմամբ: Նրա օգտակար նյութերը թույլ չեն տալիս, որպեսզի օրգանիզմ թափանցեն հիվանդածին մանրէներ և պարազիտներ:
«ՌԱԼԼԻ» -ն նպաստում է նորմալ միկրոֆլորայի աճին և զարգացմանը աղիներում, քանի որ այն սնունդ է ծառայում միայն օգտակար մանրէների համար և հրաշալի միջոց է դիսբակտերիոզի բուժման համար:
«ՌԱԼԼԻն խորհուրդ է տրվում օգտագործել վատ էկոլոգիայով քաղաքաբնակներին, քանի որ այն օրգանիզմից դուրս է բերում ծանր մետաղները:
«ՌԱԼԼԻ» -ն համարվում է իմունոմոդուլյատոր և բարերար է ազդում իմունային համակարգի վրա:
«ՌԱԼԼԻ» -ն նպաստում է «վատ» խոլեստերինի նվազեցմանը արյան մեջ, իջեցնում է արյան ճնշումը և կանխում է սրտանոթային համակարգի հիվանդությոնների առաջացումը: Այն նպաստում է մագնեզիումի յուրացմանը, որն ազդում է մոտ 300 ֆերմենտների ակտիվացմանը, որոնք պատասխանատու են սրտանոթային համակարգի ֆունկցիաների կարգավորմանը:
«ՌԱԼԼԻ» -ն օգտակար է հեպատիտ B և C վիրուսներով քրոնիկ հիվանդների համար:
Հումքի յուրահատուկ նորարարական տեխնոլոգիայով մշակման շնորհիվ, պահպանված են գետնախնձորի միայն անհրաժեշտ բաղադրատարրերը: Արդյունքում ստացված բնական պրեբիոտիկը՝ ինուլինը ապահովում է մարդու կենսաբանական ակտիվությունը:
· Նպաստում է արյան մեջ գլյուկոզայի քանակի նվազմանը, բարելավում է բջիջների էներգետիկ սնուցումը և լիպիդային փոխանակումը: Խորհուրդ է տրվում համատեղել դիետաների հետ և/կամ առաջին և երկրորդ կարգի շաքարային դիաբետի, ինչպես նաև նախաշաքարային դիաբետի դեպքում:

· Կրճատում է օգտագործվող կալորիաների քանակը և բարելավում նյութափոխանակությունը: Օգտագործումը կօգնի կանխարգելել ավելորդ քաշի հետ կապված բարդությունների զարգացումը:

· Վերականգնում է աղիքային միկրոֆլորան անտիբիոտիկներից, թունավորումից, մարսողական համակարգի հիվանդություններից, սթրեսից հետո:

Լրացնելով սննդային մանրաթելերը, օգնում է հաղթահարել փորկապությունը և դրանից առաջացած հետևանքները: Ընդ որում, այն չի ճնշում աղիքների աշխատանքը և կախվածություն չի առաջացնում:

· Օրգանիզմից կլանում և հեռացնում է թունավոր նյութեր, ինչի արդյունքում իջեցնում է լյարդի ծանրաբեռնվածությունը և օգնում է բարձրացնել օրգանիզմի դիմադրողականությունը:

· Ապահովում է կալցիումի հնարավորինս լիարժեք յուրացումը օրգանիզմի կողմից, որն ավելացնում է ոսկրերի խտությունը և ծավալը: Օգտագործումը կկանխի օստեոպարոզը:

· Ստամոքսին հասնելու համար մանրաթելերը կլանում են ջուրը և վերածվում են գելանման զանգվածի, որը պատում է լորձաթաղանթները և պաշտպանում նրանց գրգռվածությունից:
· Անցնելով առաջ` Գելանման զանգվածը կլանում է ճարպեր, պարզ շաքար և տոքսիններ, որոնք օրգանիզմ են ներթափանցում սննդի հետ: Այն օգնում է նվազեցնել կալորիաների քանակությունը, կանխել արյան մեջ գլյուկոզայի մակարդակի կտրուկ տատանումները և նվազեցնել լյարդի ծանրաբեռնվածությունը:
· Մանրաթելերը անփոփոխ հասնում են հաստ աղիք, որտեղ ֆերմենտավորվում են օգտակար բակտերիաներով և խթանում նրանց ակտիվ աճը:
· Առողջ միկրոֆլորան ակտիվացնում է իմունային բջիջները, որոնք պայքարում են արյան շրջանառության մեջ ներթափանցող հիվանդածին բակտերիաների և վիրուսների դեմ:
· Սնունդն ավելի լավ է մարսվում աղիքներում: Բարձրանում է սննդարար նյութերի, վիտամինների և հանքանյութերի յուրացումը: Կալցիումի ավելի ակտիվ յուրացման շնորհիվ աճում է ոսկրերի խտությունը:
· Միկրոֆլորայի կողմից սինթեզված տարբեր ճարպաթթուներ (SCFA) ունեն փափկացնող ազդեցություն և բարենպաստ են ազդում հաստ աղիքի աշխատանքի վրա:
· Երկար մոլեկուլները տրոհվում են, վերածվելով ֆրուկտոզայի և օլիգոշաքարի, որոնք հաստ աղիքի պատերով ներծծվում են արյան մեջ:
· Բարելավելով գլյուկոզայի նյութափոխանակությունը և լյարդի ֆունկցիան, կանխում է արյան մեջ խոլեստերինի կուտակումը: Երակները պահպանում են իրենց առաձգականությունը և չեն «խցանվում» աթերոսկլերոտիկ գնդիկներով:
· Ֆրուկտոզան ներառված է բջիջներում տեղի ունեցող նույն էներգետիկ գործընթացներում, ինչպես և գլյուկոզան: Բայց դա անում է առանց հորմոնային ինսուլինի, որն առանձնահատուկ նշանակություն ունի շաքարային դիաբետ ունեցող մարդկանց համար: Հիվանդները ստանում են անհրաժեշտ էներգետիկ սնուցում առանց հիպերգլիկեմիայի ռիսկի
Գետնախնձորի պալարնելից ստացված սննդային հավելում
Հումքի յուրահատուկ նորարարական տեխնոլոգիայով մշակման շնորհիվ, պահպանված են գետնախնձորի միայն անհրաժեշտ բաղադրատարրերը: Արդյունքում ստացված բնական պրեբիոտիկը՝ ինուլինը ապահովում է մարդու կենսաբանական ակտիվությունը:
· Նպաստում է արյան մեջ գլյուկոզայի քանակի նվազմանը, բարելավում է բջիջների էներգետիկ սնուցումը և լիպիդային փոխանակումը: Խորհուրդ է տրվում համատեղել դիետաների հետ և/կամ առաջին և երկրորդ կարգի շաքարային դիաբետի, ինչպես նաև նախաշաքարային դիաբետի դեպքում:
· Կրճատում է օգտագործվող կալորիաների քանակը և բարելավում նյութափոխանակությունը: Օգտագործումը կօգնի կանխարգելել ավելորդ քաշի հետ կապված բարդությունների զարգացումը:
· Վերականգնում է աղիքային միկրոֆլորան անտիբիոտիկներից, թունավորումից, մարսողական համակարգի հիվանդություններից, սթրեսից հետո:
Լրացնելով սննդային մանրաթելերը, օգնում է հաղթահարել փորկապությունը և դրանից առաջացած հետևանքները: Ընդ որում, այն չի ճնշում աղիքների աշխատանքը և կախվածություն չի առաջացնում:
· Օրգանիզմից կլանում և հեռացնում է թունավոր նյութեր, ինչի արդյունքում իջեցնում է լյարդի ծանրաբեռնվածությունը և օգնում է բարձրացնել օրգանիզմի դիմադրողականությունը:
· Ապահովում է կալցիումի հնարավորինս լիարժեք յուրացումը օրգանիզմի կողմից, որն ավելացնում է ոսկրերի խտությունը և ծավալը: Օգտագործումը կկանխի օստեոպարոզը:
· Ստամոքսին հասնելու համար մանրաթելերը կլանում են ջուրը և վերածվում են գելանման զանգվածի, որը պատում է լորձաթաղանթները և պաշտպանում նրանց գրգռվածությունից:

Տարածել