full.am
  • am
  • en
  • ru
USD 388.08
EUR 416.29
RUB 4.22

Հրուշակեղենի պատրաստման և ձևավորման դասընթացներ

  • Кентрон
  • 26/04/2024 10:49
  • Индивидуальный
50.000

Дополнительная информация

Արտ Հաուս ուսումնական կենտրոնը հրավիրում է տորթերի պատրաստման խմբակային և անհատական դասընթացների: Խմբակային դասընթացի տևողությունը 4 ամիս է, իսկ անհատականը՝ 1 կամ 1.5 ամիս: Դասերը շաբաթական 3 անգամ են, 2 ժամ տևողությամբ:
Ծրագրի ավարտին կտրվի եռալեզու դիպլոմ և սերտիֆիկատ, որը Ձեզ հնարավորություն կտա աշխատանք գտնել նաև արտերկրում:

Դասընթացի ծրագրում ներառված է՝
Բիսկվիթի տեսակներ
Շերտավոր խմորի տեսակներ և ձևավորում
Տարբեր միջուկներով կրուասանի տեսակներ
Էկլերի տեսակներ (պրոֆիտրոլ)
Արևելյան խմորներ
Սուֆլեի տեսակներ
Գլազուրի տեսակներ
Այսինգի տեսակներ
Շոկոլադե ձևավորում
Մաստիկաների տեսակներ
Մարցեպան
Կրեմի տեսակներ և ձևավորում
Մանկական 3D տորթերի տեսակներ
Թեմատիկ տորթեր
Ժելեների տեսակներ
Կարկանդակների տեսակներ (պիրոգ)
Շտրուդել
Միկադո
Մեղրով տորթի տեսակներ
Շվարց Վալդ (սև անտառ)
Իտալական մակարոնի
Ֆրանսիական մակարոն
Եվրոպական խմորեղենների տեսականի
Մուսային տորթ
Հայելանման ջնարակ(գլազուր)
Վիլյուրե տորթեր
Անգլիական եղանակով 3D շաքարային ծաղիկներ:

Share