Фейхоа (Ֆեյխոա), Վարդաթուզ
- Shengavit
- 06/06/2021 17:48
- Individual
2.000
Additional Info
Ֆեյխոայից մուրաբան լավագույն միջոցն է՝ այս պտղի օգտակար հատկությունները պահպանելու համար։
Ֆեյխոան ունի ցածր կալորիականություն, չի պարունակում խոլեստերին, ճարպեր, հարուստ է կալցիմումով, պղնձով, մագնեզիումով, մանգանով: Այս պտուղը հարուստ է նաեւ սննդային մանրաթելերով, այդպիսով այն կանխում է փորկապությունը: Մանրաթելերը պաշտպանում են հաստ աղիի լորձաթաղանթը, ինչի շնորհիվ այն պաշտպանվում է թունավոր նյութերից, ավելի դիմացկուն է դառնում, այդպիսով հաստ աղին պաշտպանվում է քաղցկեղի առաջացման վտանգից: Այն հարուստ է վիտամիններով եւ հակաօքսիդատներով, որի շնորհիվ դրական է ազդում օրգանիզմի ընդհանուր դիմադրողականության ամրացման եւ առողջացման համար, օգնում է առավել արդյունավոտ դիմադրել վտանգավոր վարակներին:
Ֆեյխոայի պտուղներն առանձնահատուկ են նրանով, որ յոդի պարունակությամբ այն կարելի է համեմատել ծովամթերքի հետ (100 գրամ ֆեյխոան պարունակում է մինչև 50 գ յոդ) ։ Դրանք խորհուրդ է տրվում օգտագործել վահանաձև գեղձի առողջության հետ կապված խնդիրների դեպքում, որոնք կապված են օրգանիզմում յոդի անբավարար քանակի հետ։ Խորհուրդ է տրվում օգտագործել նաև աթերոսկլերոզի, ավիտամինոզի, ստամոքս-աղիքային տրակտի հիվանդությունների դեպքում։ Այն օգնում է բարձրացնել իմունիտետը և արդյունավետորեն պայքարում է մրսածության հետ կապված հիվանդությունների դեմ։
Պատրատված է մեղրով, շաքարով և լիմոնով
0.5լ ֊2000դրամ
Ֆեյխոան ունի ցածր կալորիականություն, չի պարունակում խոլեստերին, ճարպեր, հարուստ է կալցիմումով, պղնձով, մագնեզիումով, մանգանով: Այս պտուղը հարուստ է նաեւ սննդային մանրաթելերով, այդպիսով այն կանխում է փորկապությունը: Մանրաթելերը պաշտպանում են հաստ աղիի լորձաթաղանթը, ինչի շնորհիվ այն պաշտպանվում է թունավոր նյութերից, ավելի դիմացկուն է դառնում, այդպիսով հաստ աղին պաշտպանվում է քաղցկեղի առաջացման վտանգից: Այն հարուստ է վիտամիններով եւ հակաօքսիդատներով, որի շնորհիվ դրական է ազդում օրգանիզմի ընդհանուր դիմադրողականության ամրացման եւ առողջացման համար, օգնում է առավել արդյունավոտ դիմադրել վտանգավոր վարակներին:
Ֆեյխոայի պտուղներն առանձնահատուկ են նրանով, որ յոդի պարունակությամբ այն կարելի է համեմատել ծովամթերքի հետ (100 գրամ ֆեյխոան պարունակում է մինչև 50 գ յոդ) ։ Դրանք խորհուրդ է տրվում օգտագործել վահանաձև գեղձի առողջության հետ կապված խնդիրների դեպքում, որոնք կապված են օրգանիզմում յոդի անբավարար քանակի հետ։ Խորհուրդ է տրվում օգտագործել նաև աթերոսկլերոզի, ավիտամինոզի, ստամոքս-աղիքային տրակտի հիվանդությունների դեպքում։ Այն օգնում է բարձրացնել իմունիտետը և արդյունավետորեն պայքարում է մրսածության հետ կապված հիվանդությունների դեմ։
Պատրատված է մեղրով, շաքարով և լիմոնով
0.5լ ֊2000դրամ